5 plante pentru fertilitate

Daca va ganditi sa aplelati la o metoda naturista pentru problemele dvs. de fertilitate, iata cateva leacuri populare cu care sa incepeti:
Trifoiul rosu (Trifolium pratense) are, in special, componente bioactive: calciu, lecitina, crom, magneziu, potasiu, siliciu, vitaminele A, E, C, B2 si B3. Ajuta uterul sa se hraneasca si are un efect relaxant asupra sistemului nervos. Se ia zilnic, sub forma de ceai.
Frunzele de zmeura rosie sunt bogate in calciu, drept pentru care restabilesc echilibrul hormonal. Ceaiul de frunze de zmeura rosie este si un bun stimulat al fertilitatii pentru ca ajuta ca oul fertilizat sa se prinda de peretele uterin si sa ramana acolo. Mai mult, relaxeaza uterul, poate scadea riscul de avort spontan si ajuta in tratamentul constipatiei.
Sanzienele ajuta la fortificarea peretelui uterin si regleaza menstruatia.

Se consuma sub fora de tinctura, o data pe zi.

book brand cialis guest name nl online order site


Radacina de unicon sau Chamaelirium luteum este una dintre cele mai puternice plante stimulatoare ale fertilitatii, avand habitatul sau natural in SUA. Continand hormoni estrogeni naturali, radacina plantei are efecte tonice uterine, stimuleaza si regleaza ciclul menstrual.
Urzica, bogata in clorofila si minerale, influenteaza pozitv sistemul hormonal, regleaza ovulatia si menstruatia.

Desi sunt naturale, remediile din plante trebuie luate cu precatutie. La fel ca orice medicament, acestea pot cauza o serie de schimbari in organism sau pot avea efecte secundare, de aceea este extrem de important sa va consultati cu un specialist inainte sa apelati la ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *