Fertilizare in vitro sau desfundarea trompelor uterine?

Daca nu puteti concepe pe cale naturala si cauza este infundarea trompelor uterine, care impiedica procesul de fecundatie a ovulului, o sa aflati ca aveti mai multe optiuni.

drink female viagra

Decizia o puteti lua dvs. sau puteti urma recomandarea medicului specialist. In orice caz, urmatoarele informatii va pot ajuta sa intelegeti ce presupun aceste interventii.

– Interventia de desfundare a trompelor uterine poate rezolva problema de infertilitate. Daca ramaneti insacinata dupa aceasta operatie, s-ar putea sa nu mai aveti nevoie de tratamente de fertilizare
Fertilizarea in vitro nu rezolva problema de infertilitate. Veti fi nevoita sa apelati la fertilizarea in vitro de fiecare data cand incercati sa ramaneti insarcinata
– Se poate sa ramaneti mai repede insarcinata dupa FIV decat dupa operatia de desfundare a trompelor
– Veti avea nevoie de operatie daca afectiunea trompelor uterine determina acumulare de lichid, numita hidrosalpinx. Aceste lichide care se scurg din trompe in uter pot reduce mult sansele de a ramane insarcinata, cu sau fara fertilizare in vitro.
– Este dificil de spus daca desfundarea trompelor uterine va da rezultate. Sansele dvs. de a ramane insarcinata si de a avea o sarcina sanatoasa depind de gravitatea afectiunii, de varsta pe care o aveti si daca partenerul dvs. are sau nu probleme de fertilitate
– Daca aveti 35 de ani sau mai mult, medicul specialist va poate recomanda sa renuntati la operatia de desfundare a trompelor uterine si sa apelati direct la fertilizarea in vitro.

500 book guest levaquin mg use

Dupa varsta de 35 de ani, sansele ca FIV sa dea rezultate scad cu fiecare an care trece. Tocmai de aceea, poate nu doriti sa pierdeti timpul facand operatia si asteptand apoi sa vedeti daca ramaneti insarcinata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *