Tratamente de fertilizare pentru vedete

 Nicolet a Luciu, S

biaxsig roxithromycin 300mg

anda Ladosi sau Cristina Spatar fac parte din randul vedetelor care au facut tratamente de fertilizare pentru a deveni mame.

2004 10 04 zithromax

Cristina Spatar este acum insarcinata cu al doilea copil, dar nu a uitat trauma prin care a trecut pentru a-si implini cel mai mare vis: acela de a deveni mama. “M-am suparat foarte tare pe Dumnezeu. Te simti neputincioasa, e cumplit”, marturiseste cantareata, care recunoaste pentru www.acasatv.ro ca a avut nevoie de un psihoterapeut pentru a continua lupta.
“Am facut multe fertilizari in decurs de un an. Si, practic, au fost cateva sarcini care, pur si simplu, nu s-au prins. Doctorii spun ca e din cauza stresului“, isi mai aminteste Cristina Spatar.

Drumul pana la rolul de mama a fost extrem de anevoios si pentru Sanda Ladosi. Cantareata a facut timp de sapte ani tratamente de fertilizare.

Nicoleta Luciu si-a dorit, de asemenea, sa devina din nou mama, iar dupa o sarcina pierduta a fost nevoita sa apeleze si ea la tratamente de fertilizare. Actrita a facut stimulare ovariana si astfel a reusit sa ramana insarcinata cu tripleti. Era constienta ca ar putea avea mai multi copii, dar pentru ea nu conta. “Important e ca am vazut doua linii pe testul de sarcina”, isi aminteste Nicoleta Luciu, acum mama de tripleti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *