In 10 ani, nimeni nu va mai face sex pentru a avea copii

 Este prezicerea medicilor australieni, care sugereaza ca peste 10 ani fertilizarea in vitro va inlocui cu succes actul sexual “destul de ineficient”.

Sexul va deveni un act pur de agrement chiar si pentru cuplurile care isi doresc copii. Iar acest lucru se poate intampla pana in 2020 datorita tehnicilor avansate de fertilizare in vitro, spun oamenii de stiinta australieni.

Calificand metoda traditionala de facut copii un “proces destul de ineficient”, acesti sugereaza ca metodele fertilizarii in vitro vor avea o rata de succes de 100%.
“In urmatorii 5-10 ani, cuplurile care se aproprie de varsta de 40 de ani vor apela mai intai la industria FIV cand vor dori sa faca un copil”, a declarat unui dintre oamenii de stiinta pentru Daily Mail, subliniind rata de succes relativ mica a sexului ca metoda de procreere, inclusiv printre cuplurile sanatoase de tineri.

La acest moment, fertilizarea in vitro da rezultate numai in 50% dintre cazuri cand este vorba de cupluri sanatoase, si in 15-20% dintre cazuri pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 38 si 40 de ani.

100mg doxycycline effects hyclate side

can omnicef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *