Consiliere gratuita pentru cuplurile infertile

Miercuri, 7 noiembrie, in Coffee Grind din Bucuresti, 15 persoane cu probleme de fertilitate au primit raspunsuri si indrumari de la Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstetrica-ginecologie specializat in tratamentul infertilitatii, in cadrul unui seminar dedicat fertilizarii in vitro. Alaturi de Dr. Dumitrescu, au mai oferit informatii de specialitate Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician si Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

Desfasurat intr-un cadru prietenos si deschis, seminarul a fost o ocazie binevenita pentru participanti de a primi raspunsuri la probleme specifice cu care acestia s-au confruntat in ultima perioada. Evenimentul a fost unul foarte interactiv, fiecare dintre cei prezenti avand ocazia sa afle parerea medicilor specialisti raportata la istoricul lor medical. Majoritatea femeilor care au participat au declarat ca s-au luptat cu problema infertilitatii pentru foarte mult timp si s-au aratat interesate de a apela la fertilizarea in vitro ca ultima solutie pentru a avea un copil.

Intalnirea din 7 noiembrie reprezinta primul seminar de acest gen din cadrul unei serii de intalniri care vor avea loc bilunar si vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilitatii. Participantii vor avea astfel acces la informatii legate de ginecologie, infertilitate, genetica si embriologie oferite de o echipa complexa de specialisti care va cauta sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din tara in fertilizarea in vitro. Pana acum, a ajutat in jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate sa aiba un copil. Dr. Dumitrescu activeaza in cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializata in tratarea infertilitatii, medicina materno-fetala si ginecologie complexa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *