O noua intalnire a Clubului “Imi Doresc Copii” cu Dr. Ruxandra Dumitrescu

Miercuri, 12 decembrie, de la ora 19.00, in Coffee Grind Bucuresti, cuplurile cu probleme de fertilitate vor putea primi raspunsuri si indrumari cu privire la infertilitate in cadrul unei discutii cu Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar in obstetrica-ginecologie specializat in tratamentul infertilitatii. De asemenea, participantii vor avea ocazia sa afle raspunsuri de specialitate de la Dr. Cerasella Nicolicea, medic genetician si de la Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

“Infertilitatea este o problema cu care numeroase cupluri din tara se confrunta. 1 din 6 cupluri sufera de infertilitate in toata Europa, iar aceasta statistica este valabila si in Romania. Din pacate, nivelul de informare al pacientilor in privinta acestui subiect este destul de scazut, in special in cazul tehnicilor de reproducere umana asistata (fertilizare in vitro, ICSI, inseminare artificiala). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importanta, iar volumul de informatii la care pacientii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus sa oferim consiliere acestor pacienti si sa raspundem nelamuririlor pe care le au in ceea ce priveste tratarea infertilitatii.”, a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Intalnirea din 12 decembrie reprezinta al doilea seminar de acest gen din cadrul unei serii de intalniri care vor avea loc bilunar si vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilitatii. Participantii vor avea astfel acces la informatii legate de ginecologie, infertilitate, genetica si embriologie oferite de o echipa complexa de specialisti care va cauta sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.

Participarea la seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, persoanele interesate vor trimite un mail cu datele personale (nume, prenume, numar de telefon, varsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes din tara in fertilizarea in vitro. Pana acum, a ajutat in jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate sa aiba un copil. Dr. Dumitrescu activeaza in cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializata in tratarea infertilitatii, medicina materno-fetala si ginecologie complexa.

Centrul medical Fertilia foloseste tehnologie de ultima ora, unica in tara, ce ofera tratamente care includ inseminarea artificiala, laparoscopia, histeroscopia, proceduri de microchirurgie, donarea de ovule si mame surogat, precum si fertilizarea in vitro. Printre serviciile oferite se numara investigatiile cu laser PDG (preimplantation genetic diagnosis) – singurul laser din Romania care depisteaza problemele genetice prenatale.

9 Responses to O noua intalnire a Clubului “Imi Doresc Copii” cu Dr. Ruxandra Dumitrescu

 1. Lori says:

  Buna ziua, asa o publicitate la clinica aveți pe net dar lăsa de dorit serviciile Dvs…m-ati pus sa fac analize , le-am făcut si ati zis sa va sun când am rezultatele am sunat de câteva ori si nici gând de un ras din partea Dvs … Oamenii vin cu speranțe la Dvs si se pare ca Dvs sunteți buni pt a le spulbera si bani cheltuiți degeaba , nu meritati! Va bateti joc de oameni!

  • Imidoresccopii.ro says:

   Buna ziua! Credem ca este o neintelegere la mijloc. Daca v-au fost recomandate analize probabil ca acestea erau necesare pentru stabilirea unui diagnostic. Faptul ca nu ati primit un diagnostic prin telefon nu cred ca este un semn de neseriozitate din partea clinicii sau a medicilor ce activeaza in cadrul ei ci din contra un semn de seriozitate. Ati sunat sa va faceti programare pentru interpretarea rezultatelor si stabilirea diagnosticului? Daca ati sunat pe telefonul unuia dintre medicii nostri iar acesta se afla in consultatie cu alt pacient este firesc ca nu v-a raspuns, nu credeti?
   Ne pare rau ca aveti acesta impresie si sper ca intelegeti ca medicii care raspund intrebarilor dvs o fac in mod benevol in timpul lor liber tocmai pentru a veni in sprijinul dvs-al pacientilor. Diagnostice si tratamente nu se pot insa face prin telefon sau internet! Prin intermendiul acestui forum putem doar sa va facem unele precizari sau sa va indrumam catre o rezolvare a intrebarilor si probemelor dvs. Intentia nostra este sa va ajutam nididecum sa ne batem joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *