Copiii care nu-si controleaza comportamentul risca sa aiba probleme la maturitate

 

Este concluzia la care a ajuns un studiu recent. Astfel, daca in jurul varstei de trei ani, copilasii dovedesc o slaba stapanire de sine, acestia risca ca, 30 de ani mai tarziu, sa infrunte probleme de sanatate, dependenta de droguri, dificultati financiare sau sa aiba cazier.

Conform www.mediafax.ro, oamenii de stiinta de la Universitatea Duke din Carolina de Nord au tinut sub observatie, timp de 30 de ani, peste 1.000 de copii.

Printre criteriile de evaluare se numara incapacitatea de a- si stapani furia, lipsa perseverentei in atingerea scopurilor, dificultati in indeplinirea sarcinilor primite, hiperactivitate, tendinta de a actiona fara a gandi, dificultatea de a-

pulmonary hypertension drug revatio

si astepta randul, stare de agitatie si lipsa de scrupule.

buy stromectol online

Copiii care au obtinut cele mai mici scoruri in functie de aceste criterii au fost cei mai numerosi dintre aceia care, ajunsi la o varsta adulta, sufereau de probleme respiratorii, boli sexuale transmisibile, obezitate, o concentratie mare de colesterol si hipertensiune. Aceiasi copii se confrunta cu cele mai mari riscuri de deveni parinti celibatari, de a deveni fumatori, alcoolici si consumatori de canabis sau de droguri mai puternice si chiar de a avea probleme cu justitia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *