Elena Gheorghe: “Am un bebe foarte cuminte. Plange doar cand ii e foame”

Elena Gheorghe are un bebe cuminte

Elena Gheorghe are un bebe cuminteInvitata  in studioul Kiss FM, Elena Gheorghe a povestit cum se impaca viata de artista cu cea de mamica.

Elena a dezvaluit fanilor ca si-a petrecut, ca de obicei, Craciunul alaturi de cei dragi, de data aceasta sarbatorile fiind mai speciale datorita noului membru al familiei.
“Eu si bebe avem cam acelasi program. Oricum, eu nu prea dormeam noaptea, pentru ca aveam treaba, asa ca nu mai dorm nici noaptea, nici ziua”, a glumit invitata.  “Am un bebe foarte cuminte. Plange doar cand ii este foame. In rest, nu plange deloc”, a mai spus ea.

“De Revelion, am avut patru evenimente la Campina si in Bucuresti, iar dimineata m-am intors la bebe”, a afirmat artista.

Elena a marturisit ca se pregateste sa filmeze videoclipul piesei ‘Your Captain Tonight’. “Maine am coregrafie. Abia astept sa intru in sala de repetitii, pentru ca pana acum n-am avut voie sa fac niciun fel de sport, desi am facut ‘sport’ cu bebe”, a declarat ea.

“In ziua in care am nascut, am scris pe Facebook ca e un baietel si am avut vreo 5000 de like-uri”, a mai spus ea. Elena a promis fanilor ca va posta poze cu micutul Nicolas Razvan dupa botez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *