Simona Patruleasa – Sfaturi pentru proaspetele mamici

Simona Patruleasa a vorbit deschis despre neajunsurile sarcinii dar si despre bucuria de a fi mamica.

In perioada sarcinii, cea mai grea luna i s-a parut ultima, pentru ca nu mai putea dormi din cauza durerilor de coloana. “Am avut norocul sa prind zile bune de caldura si sa port incaltaminte lejera.

50mg minocycline

Picioarele erau foarte umflate si abia imi intrau in niste papuci. Din fericire, dupa ce iti vezi copilul nu mai conteaza nimic altceva”, spune Simona Patruleasa pentru protvmagazin.ro.
Cum a slabit Simona Patruleasa dupa sarcina? Prezentatoare TV spune ca lipsa somnului, faptul ca a stat non-stop langa fiica ei, Ingrid Maria Lucia, si o dieta constand din lucruri usoare au ajutat-o sa scape de kilogramele in plus.

Daca ar fi sa dea un sfat viitoarelor mamici, Simona Patruleasa spune: “Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi, de si Sabin spune ca ma comport ca

Kaufen Generic Cardura online

si cum sunt mama de 10 ani. Le-as spune din prietenie ca nu trebuie sa intre in panica la orice impas, trebuie sa-si pastreze calmul si sa ceara ajutorul unui specialist. Sa renunte la ele insele macar in primele luni de viata ale bebelusului pentru ca sunt momente care nu se mai intorc”.

One Response to Simona Patruleasa – Sfaturi pentru proaspetele mamici

  1. alinutzaa says:

    buna mamicilor am o intrebare mi-a venit ciclul luna asta aprilie pe data de 2 si tot pe data de 2 mi-sa terminat iar acum pe 24 pana pe 27 ma dor sanii ingrozitor am ramas gravida?sa stiti ca fffffff mult mi_asi dori sa am un bebe va rog sa-mi spuneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *